دومین رونمایی از نمایشگاه «سفری به اصفهان» در تاریخ 28/1/1397 در محل کتابخانه عمومی شهر وایمار با حضور سفیر محترم ج اا، رایزن فرهنگی سفارت و معاون سابق شهرداری وایمار که تنها یک روز پیش از این تاریخ با اکثریت 60درصدی بعنوان شهردار تازه شهر برگزیده شده بود، افتتاح گردید. نمایشگاه یاد شده حاصل سرمایه گذاری پیشین این رایزنی، سازمان و شهرداری اصفهان بود که نخستین بار با مساعدت وزارتخارجه جمهوری فدرال آلمان در برلین به صورت رسمی چهره گشایی گشته بود.
عکاس و هنرمند زاده وایمار در آلمان شرقی سابق، فرانک رودل خالق این مجموعه با استفاده از تکنین کُلاژ و تلفیق هنر نقاشی و عکاسی بر روی کاغذ ژاپنی مجموعه ای حدود 20 تابلو را به صورت ابتکاری پدیدآورده است. به دلیل همین انتساب به مولد هنرمند، کتابخانه شهر با ترتیب این نمایشگاه کوچک به پیشنهاد دو تن از اعضای انستیتو حافظ برای گفتگو فرهنگ خانم کاتلینا گوبل (عضو سابق امنا) و آقای پیروزان محبوب ابراز موافقت نمودند. این برنامه در نخستین روز کاری پس از انتخابات شهرداری وایمار که نتیجه ای شگفت آور را برای شهر داشت در حالی چهره گشود که شهردار 16 ساله وایمار، آقای ولف با شکستی فاحش موقعیت خود را به معاونش آقای پتر کلاینه وانهاده بود.
پتر کلاینه در سخنرانی خود با اشاره به فاصله حدود 5000 کیلومتری ایران و آلمان، چنین بیان نمود که «نادرست نخواهد بود اگر ابراز دارم ما و ایران همسایه هستیم. دلیل این همسایگی چیزی نیست جز ارتباط دو اندیشمند و تبادل میان ذهن آنها که هزاران کیلومتر و صدها سال با هم فاصله داشتند. حافظ و گوته پایه های پل تبادلات میان دو جامعه، دو فرهنگ، دو زبان، دو اندیشه و دو ملت شده اند که قرنها برقرار خواهد ماند».
وی در بخشی دیگر از سخنان خود ابراز نمود: «مایلم از ایران قدردانی کنم، کشوری که تمدنش و میراثش برای ما ثروت آورد. امروز تاریخ، ریاضیات، پزشکی و علوم متعدد خود را مدیون دانش ها و تمدن ایرانی می دانند».
جناب آقای علی ماجدی سفیر ج اا نیز در سخنانی با ابراز قدردانی از رایزنی فرهنگی، پدیدآور اثر و نیز مقامات شهرداری و کتابخانه عمومی وایمار به گفتگوهای سازنده خود و هیئت همراهش با شهردار اشاره نمودند. در نگاه سفیر ج اا هم شهردار سابق و هم شهردار برگزیده و تازه شهر به واسطه همکاری با ایران مستحق تکریم دانسته شد.