برپایی غرفه فرهنگی «ایران» در پنجمین فستیوال بین المللی آزادی برلین

پنجمین فستیوال بین المللی آزادی برلین با موضوع «صلح» از تاریخ 6 تا 10 ژوئن 2013 (برابر 16 لغایت 20 خرداد 93) در یکی از میادین اصلی شهر برلین «میدان الکساندر» برگزار گردید.

در این فستیوال برنامه های متنوع موسیقی سنتی کشورهای مختلف جهان، تئاتر، ورزش‏ های آکروباتیک از سوی هنرمندان و ورزشکاران کشورهای شرکت کننده طی چهار روز برگزار گردید.

همچنین در این فستیوال برنامه های هنری متنوعی از سوی هنرمندان نقاش و هنرهای تجسمی 60 کشور جهان به نمایش گذاشته شد. حضور هنرمندان کشورهایی نظیر فلسطین، ایران، افغانستان، کشورهای آفریقایی، سمن های حقوق بشری از آلمان و دیگر کشورهای جهان در این فستیوال مشهود بود.

در این دوره از فستیوال نمایش آثار هنری هنرمندان کشورهای مختلف جهان در قالب غرفه های فرهنگی که در آن آثار نقاشی، هنرهای تجسمی و نیز  صنایع دستی شرکت کنندگان به نمایش گذاشته شده بود، به همراه آشپزخانه های سنتی از جلوه های این جشنواره فرهنگی و هنری محسوب می گردید.

شایان ذکر است در فستیوال آزادی، «انجمن فرهنگی امیرکبیر» به نمایندگی از ایران حضور داشت. در این غرفه آثار نقاشی و تذهیب  دو تن از هنرمندان کشورمان عرضه شده بود. همچنین ارائه کتب تصویری و هنری از هنرمندان ایرانی و نیز جاذبه های ایرانگردی از دیگر وجوه این غرفه بشمار می رفت.

آقای «افشین ذاکری» مدیرمسئول انجمن خوشنویسان ایران، شعبه دوسلدورف در این فستیوال حضوری فعال داشت. وی  با توزیع کارت های خوشنویسی مزین به  کلمات «صلح» و «دوستی» به فارسی و آلمانی تلاش درصدد معرفی فرهنگ صلح و آزادی خواهی ایرانیان در بین شرکت کنندگان این فستیوال هنری بود.

خانم «سیمین افشارنیا» دانشجوی مقطع دکترا و نماینده انجمن فرهنگی «امیرکبیر» در آلمان در خصوص برپایی  این نمایشگاه اظهار داشت: این اولین گام انجمن «امیرکبیر» در معرفی فرهنگ و هنر ایرانی بوده است که آن را به فال نیک می گیریم.

وی همچنین افزود: موفق شده است که به نمایندگی از سوی ایران درگذاشتن سنگ بنای «صلح و دوستی» در مراسم اختتامیه پنجمین فستیوال بین‏المللی آزادی برلین به همراه دیگر نمایندگان کشورهای شرکت کننده حضور داشته باشد.

گفتنی است فستیوال بین المللی آزادی برلین همه ساله در خرداد ماه در برلین برگزار می گردد. هدف از برگزاری این فستیوال ایجاد تعامل فرهنگی میان ملت های مختلف جهان و اشاعه صلح و دوستی میان جوامع بشری است.

Leave A Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.